Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Neemo.gr



Neemo.gr
Το NeeMo αποτελεί ένα εργαλείο για τη σύνοψη των ειδήσεων που εμφανίζονται στα διάφορα blogs της Ελληνικής blog-όσφαιρας.

Από το σύνολο της blog-όσφαιρας, το NeeMo εντοπίζει και παρουσιάζει με αποτελεσματικό τρόπο τα βασικά θέματα που απασχολούν τους bloggers και κατ' επέκταση την Ελληνική κοινωνία. Με τον τρόπο αυτό, ο αναγνώστης μπορεί να ενημερωθεί για την τρέχουσα ειδησεογραφία με μία ματιά, κερδίζοντας χρόνο και γλιτώνοντας κόπο!

To NeeMo συνοψίζει την Ελληνική blog-όσφαιρα δυναμικά, καθώς νέα posts αναρτώνονται στα διάφορα blogs κατά τη διάρκεια της ημέρας. Έτσι, ο αναγνώστης παραμένει πάντα ενήμερος σχετικά με τα τελευταία νέα.

Ως ιδέα, το NeeMo εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό Καινοτομίας της OTENET όπου κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία « Εφευρετικότητα » (πρόταση: NeMo - News Monitoring), ανάμεσα σε 1.447 προτάσεις.

Η τρέχουσα έκδοση του NeeMo αποτελεί μεταφορά/προσαρμογή μέρους της ιδέας του NeeMo στα blogs. Το NeeMo δημιουργήθηκε και ανήκει αποκλειστικά στους Ειρήνη Ντούτση και Νίκο Μήτσου.

Μελλοντικός μας στόχος είναι να βγάλουμε στον αέρα την πλήρη έκδοση του NeeMo η οποία θα αναφέρεται τόσο σε ειδήσεις όσο και σε blogs και θα περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του NeeMo.

Www.neemo.gR

Σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό review...

1 σχόλιο: