Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Ότι και να πείς είναι λίγο...

Σήμερα το μεσημέρι έγινε μια ληστεία σε υποκατάστημα του Γερμανού στον Βύρωνα. Δράστες ήταν δύο πιστολέρο που αποπειράθηκαν να κλέψουν τα χρήματα του ταμείου.

Εκεί, έτυχε να βρίσκεται αστυνομικός εκτός υπηρεσίας με το δικό του όπλο. Όταν αντιλήφθηκε τι γινόταν, βρήκε την ευκαιρία και προσπάθησε να εξουδετερώσει τους επικίνδυνους ληστές. Έγινε ανταλλαγή πυρών μέσα στο μαγαζί και στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη από τον ίδιο τον αστυνομικό μέχρι κάποια κοντινά οικοδομικά τετράγωνα.

Ο ένας δράστης ξέφυγε, τον άλλον τον βρήκαν τα πυρά του αστυνομικού και νοσηλέυεται αυτή τη στιγμή. Αποτέλεσμα; Μια από τις υπαλλήλους στο μαγαζί χτυπήθηκε από πυροβολισμό και πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

Λυπάμαι πάρα πολύ και στενοχωριέμαι. Άλλη μια ζωή χάθηκε άδικα (ίσως ήταν και δύο, διάβασα στο τρωκτικό πως η γυναίκα μπορεί να ήταν έγκυος)...

Δε ξέρω τι άλλο να πω. Το Φαρ Γουέστ που πλέον απέκτησε το όνομα Ελλαδίτσα είναι αδίστακτο. Οι άνθρωποι φοβούνται πλέον να βγαίνουν στους δρόμους. Βιασμοί (τις προάλλες στο Ψυχικό), μαχαιρώματα (με την μικρή μαθήτρια) και ληστείες.

Που είναι ο Λούκυ Λουκ να μαζέψει τους Ντάλτον?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου