Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

11χρονη "business-woman". Γιατί τέτοιος σάλος?


Πρόκειται για μια ιστοσελίδα μικρών αγγελιών, από ότι είδα βασισμένη σε joomla. Δε μου έκανε τόση εντύπωση σε προσωπικό επίπεδο. Τόσα παιδιά πλέον ασχολούνται με το ίντερνετ, φτιάχνουν ιστοσελίδες και μάλιστα με χρήσιμο περιεχόμενο. Παράδειγμα, η oasisdesign.gr είναι μια παρέα αγοριών που στον ελεύθερο τους χρόνο βοηθάνε αφιλοκερδώς ανθρώπους, παρέχοντας διάφορες υπηρεσίες. Ενδεικτικά, σας σχεδιάζουν ιστοσελίδες, φτιάχνουν το λογότυπο σας και παρέχουν δωρεάν φιλοξενία.

Μπράβο στο κορίτσι, πολύ καλή η προσπάθεια, αλλά έτσι όπως παρουσιάστηκε το θέμα είναι λες και πρόκειται για μοναδικό φαινόμενο στην Ελλάδα. Ευτυχώς, υπάρχουν και άλλοι ευρηματικοί έφηβοι που ασχολούνται με το web.

Όσον αφορά το περιεχόμενο τώρα, οι μικρές αγγελίες λίγο-πολύ είναι πολύ φορεμένο σαν είδος ιστοσελίδας. Τόσες και τόσες υπάρχουν, και μάλιστα πολύ επιτυχημένες, με επισκεψιμότητα πολύ μεγαλύτερη από το εν λόγο site. Βέβαια, δε ξεχνάω πως πρόκειται για καινούργια ιστοσελίδα (1-2 μηνών) και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί.Με τον καιρό ίσως αναδειχτεί. Who knows...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου