Σάββατο, 7 Μαρτίου 2009

Απαγορεύουν σε Αλβανό μαθητή να κρατάει την σημαία

Αλβανικής καταγωγής αριστούχος μαθητής πρέπει να κρατήσει τη σημαία στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Δυστυχώς όμως αντιδρά ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, δίνοντας συγχρόνως το χειρότερο μάθημα στα ίδια τα παιδιά τους!

Το θέμα των σημαιοφόρων έχει λυθεί προ καιρού, υπουργοί Παιδείας, Πρόεδροι Δημοκρατίας δίδαξαν με τον τρόπο που εκφράσθηκαν για το συγκεκριμένο θέμα!

Δυστυχώς όμως κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν αυτονόητα πράγματα και επιμένουν!

Το έγγραφο που δημοσιοποιούμε σήμερα ανήκει στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλυβών ο οποίος, Σύλλογος, ούτε λίγο ούτε πολύ απειλεί να μην κάνουν παρέλαση τα παιδιά τους αν κρατήσει τη σημαία ο Αλβανικής καταγωγής συμμαθητής των παιδιών τους! Κρίμα!

Διαβάζοντας με προσοχή το έγγραφό τους θα διακρίνει κανείς ότι επικαλούνται τη ΣΤΗΡΙΞΗ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!

Καλείται ο Δήμος Πολυγύρου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα: ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή η ΣΤΗΡΙΞΗ; Και τι είδους στήριξη είναι αυτή! Πώς εκφράζεται;

Επίσης ενδιαφέρον έχει να γίνουν γνωστές οι θέσεις όλων των αποδεκτών του παραπάνω εγγράφου! Να γίνουν γνωστές οι πραγματικές τους θέσεις και να μην υπάρξουν κάποιοι που συγχρόνως θα τους κλείνουν πονηρά το μάτι!!!

Πηγή: ΠΡΕΖΑ TV


Σχόλιο Frikolaka:
Ντροπή. Όνειδος. Αίσχος. Γιατί τέτοιος ρατσισμός? Τι φταίει το παλικάρι? Γιατί να του στερήσετε αυτό το δικαίωμα? Από τη στιγμή που θέλει ο ίδιος να σηκώσει τη σημαία, γιατί να τον εμποδίσετε? Ας ήταν το δικό σας το παιδί αριστούχος. Δηλαδή, τι ακριβώς εκφράζετε έτσι? Την αβίαστη εθνικιστική σας ανάγκη? Την ζήλεια που ο κανακάρης σας δε κατάφερε να πάρει τη σημαία? Ή μήπως την κακία που δεσπόζει μέσα στον κάθε νεοέλληνα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου