Σάββατο, 7 Μαρτίου 2009

Περί Τρωκτικού και press-gr

Ήταν πέρσι τέτοια εποχή που όλοι μιλούσαν και διάβαζαν μετά μανίας το press-gr.blogspot.com και τα “σκάνδαλα” τα οποία ξέθαβε από την πολιτική, και όχι μόνο, ζωή. Από τότε άλλαξαν πολλά και τα “ηνία” της δημοσιογραφίας των πολιτών ανέλαβε ένα άλλο blog. Το troktiko.blogspot.com, πλέον, κατέχει την μερίδα του λέοντος της όσον αφορά την αναγνωσιμότητα αλλά και την αναγνωρισιμότητα από τον λαουτζίκο που πάντα ήθελε να εκφράσει την αντίθετη άποψη αλλά πάντα ,επίσης, οι σταρ των δελτίων, ο θεός να τα κάνει, ειδήσεων (“Δελτία αποπροσανατολισμού συνειδήσεων” θα έπρεπε να λέγονται) δεν τον άφηναν να ορθώσει ανάστημα στην κατ’ευφημισμόν δημοκρατία τους.

Στο παρακάτω γράφημα του Alexa φαίνεται ξεκάθαρα η φθίνουσα πορεία του pressgr και η καλπάζουσα ανοδική του troktikou. To πρώτο peak του press- gr συνέβη εξαιτίας του σκανδάλου του pressgr ενώ το peak του troktikou και η απαρχή της “αυτοκρατορίας” του συμπίπτει με τα γεγονότα του περασμένου Δεκεμβρίου.

troktikovspressgr
Πηγή κειμένου και εικόνας: http://www.akouseto.gr/pressgr-vs-troktiko/comment-page-1/Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα, στο οποίο ίσως επεκταθώ κάποια μελλοντική στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου