Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

dr.Seeng και λογοκρισία

Οι περισσότεροι πιστευώ γνωρίζεται το "Iατρείο του dr.Seeng" (drseeng.blogspot.com). Και όσοι πάλι δεν έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται, σίγουρα θα έχετε δει κάπου στο διαδίκτυο, στο ράδιο-αρβύλα ή στις ειδήσεις κάποιες από τις εικόνες που δημιουργεί.

Πικάντικος, καυστικός αλλά πάντα to the point και με μια εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ καταφέρνει πάντα να είναι μέσα σε όλα. Υπάρχουν βέβαια και φορές που οι δημιουργίες του 'παρα-είναι' πικάντικες, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν ξεπεράσει κάποιο σοβαρό όριο.

Πριν λίγο καιρό όμως, φένεται πως κάποιοι παρά-θίχτηκαν με το τσίλι του δόκτωρα, και αποφάσισαν να τον τιμωρήσουν. Πώς τα κατάφεραν? Με μια επισήμανση του blogger.com που μπάινει στα blogs με "επικίνδυνο" περιεχόμενο!




Αμ δε που ο γιατρός θα σταματούσε όμως. Προς στιγμήν μας έδωσε την εντύπωση πως θα τελείωνε με την αξιόλογη προσπάθεια του και πως θα συνταξιοδοτήτο, κάτι που ευτυχώς δε συνέβει (ακόμα τουλάχιστον). Βέβαια, η προειδοποίηση περιεχομένου συνεχίζει να υπάρχει.

Και εδώ έρχεται το ερώτημα: Γιατί να τεθεί θέμα λογοκρισίας αντί να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του dr.Seeng και του ενδεχωμένος θιγμένου προσώπου? Γιατί πάμε κατευθείαν στα δραστικά μέτρα? Ποιος ο λόγος να μην δοκιμάσουμε διάλογο?

Όπως και να 'χει, dr.Seeng μη μασάς. (λες και περίμενες να το ακούσεις από μένα...)


(Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν αποτελεί με καμία δύναμη γλύψειμο *σλουρπ-σλουρπ* προς το πρόσωπο του φανταστικού δόκτωρα. Αν είναι ποτέ...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου