Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

"Πράσινη Τεχνολογία" στη φετινή Cebit

ΜΕ έμφαση σε νέα gadgets, οθόνες αφής, 'πράσινη' πολιτική για τα προιόντα των κατασκευαστών αλλά και με την ελπίδα ότι η Τεχνολογία δεν θα επηρεαστεί απο την οικονομική κρίση συνεχίστηκε η Cebit 2009 στο Ανόβερο Γερμανίας παρά τις ηχηρές απουσίες ορισμένων εταιρειών. Η στροφή σε πράσινα αλλά και εύρωστα οικονομικά τεχνολογικά προιόντα αποτελεί το κλειδί ή καλύτερα το μήνυμα της έκθεσης που έρχεται με δεκάδες φρέσκιες προτάσεις....

Οι επισκέπτες προσέρχονται στο Συνεδριακό Κέντρο του Ανόβερο όπου πραγματο
ποιείται το μεγαλύτερο γεγονός υψηλής τεχνολογίας, με τη συμμετοχή 4.300 εταιριών με αναβαθμισμένα - νέα προϊόντα για το 2009. Μεταξύ άλλων, αναμένεται να κυριαρχήσουν στην έκθεση ο ρόλος του Internet στην κοινωνία, την οικονομία και την πολιτική. Επίσης, υπάρχουν πολλοί συμμετέχοντες που δίνουν έμφαση στην "πράσινη" τεχνολογία, ενώ ένα άλλο θέμα που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα είναι ο χώρος του e-health.

Όπ
ως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της έκθεσης, κύριος Ernst Raue
“Η CeBIT 2009 πάει ενάντια στη διεθνή οικονομική κρίση. 4.300 επιχειρήσεις από 69 χώρες θα παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους. Το 2008 ήταν 5.845 εταιρίες.
Αυτό το αποτέλεσμα είναι αξιοσημείωτο παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, διότι αυτές οι επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν την ανθεκτικότητά τους και την πεποίθησή τους να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατό την οικονομική ύφεση.

Το υπόλοιπο άρθρο θα το βρείτε εδώ!
Πηγή: freegr
Γράφει ο 21century

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου