Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Θέλουν να δείρουν τον Βαγγέλη του "Είσαι πιο έξυπνος από ένα δεκάχρονο"

Kαι για αυτό τον λόγο έφτιαξαν group στο facebook.

http://www.facebook.com/group.php?gid=53944220355

Το τι λένε σε αυτό το group δε περιγράφεται. Τον έχουν ξεκάνει με σχόλια, κακίες και υβριστικά μηνύματα. Μέχρι και φωτογραφίες του παραποιημένες βάζουν. Την μια τον κάνουν Χιτλεράκι, την άλλη Φράνκενσταιν ή του κολλάνε ένα αλυσοπρίονο στο κεφάλι.

Αν είναι ποτέ δυνατόν! Συνέλθετε! Γιατί βγάζετε όλη την κακία σας πάνω στο παιδάκι? Μήπως όλοι εσείς είχατε πέσει θύματα bullying όταν είσασταν μικρούλια, και τώρα θέλετε να πάρετε το αίμα σας πίσω, ανίδεα πλάσματα? Μικρό παιδί είναι! Άντε δεν είναι 10 πλέον, είναι 11! Είναι δυνατόν να αποκαλείται γκέουλα και άλλα παρεμφερή ένα παιδάκι? Και μάλιστα μέσα στο διαδίκτυο? Σας έφτεξε σε τίποτα? Στο κάτω κάτω, εάν δεν θέλετε να τον βλέπετε κλέιστε το χαζοκούτι παναθεμά σας!! Γίνεται λίγο άνθρωποι!

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί εμφανίζονται άνθρωποι με ψυχολογικά προβλήματα, ή γιατί κλείνονται κάποια άτομα στον εαυτό τους, ή γιατί δεν έχουν φίλους κτλπ κτλπ, και τα παραδείγματα δε τελειώνουν.

Ντροπή σε όσους, όχι μόνο είναι μέλη, αλλά γράφουν και χυδαία σχόλια για το παλικάρι. Και επειδή η βλακεία σας δεν έχει όρια, ξεχνάτε πως τα σχόλια γίνονται με το όνομα σας, από το profile σας, με όλα τα στοιχεία σας. Κάτσε να ξυπνήσει ο μούργος και καταλάβει τι γίνεται και θα δούμε ποιος θα γελάει τότε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου