Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

The Indie Side of Music- A compilation by giusurum.blogspot.com

http://giusurum.blogspot.com
Μετά από πολύμηνες προσπάθειες και συνεννοήσεις με όλους όσοι συμμετέχουν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της συλλογής αυτής επιτέλους είμαστε έτοιμοι. Είμαστε Έτοιμοι να σας προσφέρουμε μια συλλογή με την συμμετοχή δεκατριών συγκροτημάτων και μεμονωμένων καλλιτεχνών της Ελληνικής indie μουσικής σκηνής. Στην εποχή του ανελέητου και πολλές φορές παράνομου downloading μουσικής, η συλλογή αυτή δείχνει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Αυτός της συνεργασίας και την προσφοράς. Σε μια εποχή που η ελληνική αγγλόφωνη μουσική σκηνή δείχνει να αποκτά (επιτέλους) το κοινό και την θέση που της αρμόζει, το giusurum έχει αρχίσει μια προσπάθεια παρουσίασης συγκροτημάτων και ανθρώπων της, που έχουν γοητεύσει τους συντελεστές του. Η συλλογή που κρατάτε στα χέρια σας ή στον σκληρό σας δίσκο, δημιουργήθηκε στα πλαίσια του αφιερώματός αυτού. Έγινε με την υποστήριξη και την έγκριση όλων των συγκροτημάτων και μεμονωμένων καλλιτεχνών που συμμετέχουν σε αυτή και διατίθεται δωρεάν και για νόμιμο "κατέβασμα". Επειδή πιστεύουμε ότι δεν έχουν σημασία τα μεγάλα και ωραία κείμενα αλλά (στην περίπτωσή μας) η ίδια η μουσική, δίνουμε τον "λόγο" στα συγκροτήματα και τους καλλιτέχνες που μας έκαναν την τιμή να μοιραστούν μαζί μας και μαζί σας τις μουσικές τους. Εμείς απλώς να τους ευχαριστήσουμε για ακόμη μια φορά όπως και την LickMyKazoo για το υπέροχο artwork που δημιούργησε για την συλλογή αυτή. Η σκυτάλη λοιπόν στην πραγματική πρωταγωνίστρια,τη μουσική..

Το tracklist της συλλογής:

1) Fall in parts - inversus
2)
The Callas - Superman Died Yesterday
3)
Jane Doe - The Bank Anthem
4)
My Wet Calvin - Summer Crap
5)
Matinee - b-side
6)
Glorybox - Rain on Me
7)
B-sides - Who
8)
Deadbeat Escapement - A maze
9)
Chromatic Sequence - the sky inside me
10)
Vello Leaf - Stelar Wind
11)
Nikos Fokas - Mary Bell's play
12)
Strange Zero - The First Bar Tender
13)
Carte postale - Music Land



Ένα μεγάλο μπράβο στα παλικάρια! Το αξίζουν άλλωστε, και με το παραπάνω. Πρόκειται για μια καταπληκτική δουλειά. Αξίζει να στηρίξετε αυτά τα συγκροτήματα, όχι μόνο επειδή είναι indie αλλά επειδή παίζουν και καλή μουσική.

Η ανάρτηση με τα λινκς για κατέβασμα βρίσκεται εδώ: http://giusurum.blogspot.com/2009/03/indie-side-of-music-compilation-by.html

Enjoy!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου